Ásvány Attila üzente 7 éve

B.Klárinak ! Nagyon aktuális lenne felébreszteni a permetezés ügyét, esetleg a Momentum segitségével is , nem ? Én kb 2 éve irtam levelet a állambiztonsági államtitkárnak erről az állitásról, mellékelve a nemzetközi dokumentumokat ! Irt vissza Ő is , hogy a permetezés nem biztonsági kérdés és éghajlattal nem Ő foglalkozik !! Szép , nem ?? és föként inteligens válasz , nem ? Érdekel , mi a véleményed ?? Köszönöm !

Válasz

Ásvány Attila üzente 7 éve

Komoróczi Jenőnek ! Nekem kell bizonyiték , biztos tudsz válaszolni , hiszen Te nem vagy HÜLYE , igaz ?? A kondenzcsik milyen összetevökből áll? Ezek az anyagok a hömérséklet és szél hatására, hogyan és mitől változtattják meg nagyságukat és hogyan képeznek hosszu ideig két dimenzióban fennmaradni ? Várom válaszod !!!

Válasz

Komoróczi Jenő üzente 9 éve

"A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének.
Helyesbítés: Ennek a neve contrail, azaz kondenzcsík.

"Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne."
Ez konkrétan hazugság, mivel ilyen mérést még soha senki sem csinált!

"A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül."
Konkrétan ennyi idő alatt lehetetlen megmondani, hogy merre és meddig fújják el a magassági szelek és hol fog földet érni. Ezért hülyeség az egész, mert olyan magasról pontosan célozni lehetetlen...

"A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak."
És bőven elég annyit állítani, hogy a kemtréltől van, sok hülyének semmiféle bizonyíték nem kell, hogy elhiggyék...

Válasz

B Klári üzente 11 éve

Az amerikai hivatalos álláspont:


John P. Holdren, a Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal igazgatója, Obama elnök tudomány-és technológiapolitikai asszisztense úgy tartja, hogy a geo-mérnöki project segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen.

A vegyi-permetezéseket nem csak az USA kormánya, de közleményében a német kormány is elismeri, bár tagadják egészségkárosító, és gazdaságpolitikai érdekek mentén kifejtett, szándékolt hatásait. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chemtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyianyagok légkörbe permetezését. Holdren álláspontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa) méltatta a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.


Ez az érvelés szemen-szedett hazugság! A csökkenő gravitációs mező miatt vékonyodó légkört, és az egyre erősebb naptevékenységet használja fel a globális elit, hogy az ember alkotta klímaváltozás hazugságára hivatkozva emberiség elleni bűntettet kövessenek el. Végrehajtója az ENSZ IPCC. A tudósok világszerte észlelték azt a tényt, hogy a Nap melegszik, és nem csak a Földet melegíti fel, de az összes bolygót érinti a Naprendszerünkben.

A Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy a geo-mérnöki tevékenység közvetlenül felelős olyan neurotoxinok létrjöttéért, amelyek megtalálhatók az emberi vérben, tüdőben, és okozva egy egész sereg neurotoxikus körülményt, például a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-kórhoz hasonló agyi leépülést. Holdren csatlakozik az ember okozta klímaváltozás vészmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a globális felmelegedés nem lassul időben, és megfordítható a képzeletbeli "fordulóponthoz" képest. Az egyik az állítások közül, hogy a jég teljesen elolvad az Északi-sarkon, bár tudományos kutatók azt mutatják ki, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. A kutatók tanulmányozták a Föld hőjének eddig elmúlt több mint 1000 éves ciklusát, és azt találták hogy:

- Földön valójában lehűlés tapasztalható
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a szélsőséges időjárás változásnak, ami tapasztalható volt a közelmúltban

Holdren az emberi CO2-kibocsátást hibáztatja, mint felelőst, az aszály, az élelmiszer felhalmozási hiány, és a tengerszint emelkedése miatt, valamint a szélsőséges időjárásért is, amit a közelmúltban tapasztalt.
Holdren nem egyedüli elkövető az átverésben. Az Amerikai Meteorológiai Társaság kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy támogatni tudja ezt a hazugságot, mondván, hogy "célszerű figyelembe venni geo-engineering potenciált, hogy megértsék saját korlátaikat, és hogy elkerüljék az elhamarkodott kiépítését."
Robert Socolow, a Princeton kutatója elmondta, a Nemzeti Tudományos Akadémián, hogy a geo-mérnöki módszer egy jól járható út, ha az éghajlat állapota drámaian romlik.
Mondják ezt, miközben megbízható tudományos adatok azt mutatják, hogy nem a CO2 a probléma, és más életképes "elkövetőket" figyelmen kívül hagynak. A geo-mérnöki tevékenység maga is súlyosan káros, és közvetlen ok-okozati összefüggés mutatható ki, hogy hatására jelentős változások tanúi lehettünk az utóbbi évtizedekben.

Holdren osztja Obama céljait az üvegházhatást okozó kibocsátások 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal való csökkentésében, bár az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése még az 50%-os CO2 és 50%-os népesség csökkentést írt elő. A kongresszus tagjai esetében látható jelek vannak Obama törvényjavaslatának ellenzésére.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

Még ennél is nyugtalanítóbb az a tény, hogy az úgynevezett " képviselők" már jóváhagyták a geoengineering éves költségvetését, növekvő dollár milliárdokban meghatározva évente (amint ez a dokumentum : "A változó Bolygó - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es pénzügyi évben kiegészíti az elnöki költségvetést, és amelynek nagy része eltünt, és nem is szerepel a költségvetésben, jelezve még egy esetleges nagyobb csalást ezen a területen, mintegy fekete költségvetésként).

A globalisták kiválasztott csoportja ördögi oligarcha és bábszínházi köntösbe ágyazva az Egyesült Államok kormányában, így vesz részt az emberiség elleni bűncselekményekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem állítja meg, csend minden politikai szinten, és a globális aeroszol szórás kiemelve, javában folyik. 2025-ig az egész földet ellenőrizni akarják!

forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=238

Válasz

B Klári üzente 11 éve

hivatalosan is szóba hozták már ezt a chemi ügyet..

Válasz

B Klári üzente 11 éve

A Fidesz-KDNP Kormány részére !

T. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr !

Az elmúlt napokban Magyarország számos részén természetellenes, repülőkről húzott, gyanús csíkokat láttak Bajtársaink az égbolton.

A pártoktól független civilek elfogadhatatlannak tartják, hogy ismeretlen gépek permeteznek Magyarország felett, ezért felszólítják az Orbán kormányt, hogy azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a permetezés leállítására, valamint, hogy hozzanak létre hiteles, számunkra is elfogadható szakértőkből ( kb. 3-5 emberből ) álló vizsgálóbizottságot !!!

A civilek elvárják kormánytól, hogy a létrehozott bizottság sürgősen tanulmányozza a csíkokban található anyagok összetevőit, a permetezés célját és hatásait, majd az eredményeket 1 napon belül hozzák nyilvánosságra !

Köszönettel és üdvözlettel: Brindza András , ÖFEM, MAREVOSZ

Kelt: 2012. VIII. 22-én.

A bizonyítékok a következő linkeken láthatók !

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=461680467189670&set=a.461680423856341.113693.100000431617857&type=1&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=345899642161159&set=a.345899575494499.79379.142264392524686&type=1&theater

http://kepfeltoltes.hu/120822/IMG_20120822_073207_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nyíregyháza 2012. Augusztus 18. Minimum 12 repülő nyomta tele az eget este 18h után. Az ég szép kék, ahol ez szétterül, ott fátyolos sárgás és a nap is szűrten süt át rajta!
Ébresztő !!! GOOGLE: CHEMTRAILS !!!

Népességcsökkentés leghatékonyabb módja.....

(Alumínium, cink, stroncium, bárium van benne, mely 7-10 nap alatt éri el a felszínt, minket. Csapadék esetében hamarabb! Rákot okoz a nehézfémek miatt!
Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt !
- A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.

- A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre.
- Nem belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb...)
- Nagy mennyiségben az alumínium mérgező az idegrendszerre is, mivel megváltoztatja a vér-agy gát működést.
- Krónikus hatások : anaemia, veseelégtelenség, fejlődési rendellenességek,
potenciális humán carcinogen
motoros és pszichés defektusok

FILM:
Mi a fenét permeteznek ezek? Chemtrails (vegyi csíkok) összefoglaló vizsgálat!
http://youtu.be/tjdxWrkfJbQ
Chemtrails - Vegyi csíkok Nyíregyháza felett (Alumínium, stronciu
Nyíregyháza 2012. Augusztus 18. Minimum 12 repülő nyomta tele az eget este 18h u...Bővebben
GOOGLE: CHEMTRAILS !!! (Alumínium, cink, stroncium, bárium van benne, mely 7-10...Bővebben
Készítette: Ottohal Laszlo

Válasz

Horváth Viktor üzente 11 éve

Nem tudom, de ha a világkormány céljaiból indulunk ki, akkor ez egy remek lehetőség a célterületen esetleg sterilizálni a lakókat. 7 milliárd ugyanis sok.
Talán a GMO élelmiszerrel is erre megy ki a játék?

Válasz

Tóth Zoli üzente 11 éve

Heló! engemet is aggasztanak ezek a csíkok,és a többi szemét dolog ami történik mint pl: az iker tornyok összedőlése. Vagy a káliumos só. De ehez fel kell nőni,hogy az ember elhiggye és belássa azt, hogy minden úgy történik ahogy a nagy hatalom akarja.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Érdekes videó! Főleg a vége hogy a Sky Fighters (Les Chevaliers Du Ciel) magyar cime Vadászpilóták film végét vágták bele. :D Nos a kérdés hogyan juttatnak tőbb ezer repülőgépbe vegyi anyagot 1 nap alatt? Én amióta az eszemet tudom, csak ilyen hosszú kondenz csikot láttam! Ki találta ezt ki hogy ez veszélyes vegyi anyagokat tartalmaz? Nem lehet hogy valami Green peaces aki igy kiván tiltakozni a Repülőgépek ellen?

Válasz

Farkas László üzente 13 éve

Miért pont a hajtóműbe spriccelik azt a veszélyes anyagot, hogy a kondenzcsík tartalmazza azt. Ha egyszerűen a törzsből kiengedik senki nem látja meg.

Más:

Milyen célja lenne ennek a permetezésnek?

1. Az említett, talán a környezetre káros anyagok eltüntetése egy kormány által, amit nem képesek semlegesíteni vagy tárolni a föld felszínén, esetleg így gondolják megsemmisíteni azokat. Ez egy nagyok drága módja lenne megszabadulni a káros anyagoktól, mivel az valóban lehullik egy idő után szétterülve országokon keresztül, adtak egy nagy pofont a megsemmisítésnek, mivel az mégiscsak támadja a környezetet. Tehát nem valószínű, hogy ilyen módon akarnák megsemmisíteni a nemkívánatos anyagokat. A tökéletesen megsemmisíthetetlen anyagokat célszerű bányák mélyére száműzni, ahol tulajdonképpen az született is, csak annyira finomították a hasznosításhoz, hogy az veszélyessé vált.

2, Rosszakaratúan mérgezni a lakosságot. Hát ez abszolult sületelenség. Aki a repüléssel egy picit is kapcsolatban van az tudhatja, hogy azon a magasságokon, ahol a kondenz csíkok keletkeznek förtelmes szelek uralkodnak elég változatos irányokkal. Tehát egyszerűen lehetetlen becélozni egy országot, népet a mérgezés céljából. Lásd a vulkáni hamus térképeket, milyen változatos helyekre keveredett el a hamu, különösen úgy, hogy napokig fenn marad az anyag a magasban.

Mi az oka a kondenzcsíkok különbözőségének?

A levegő páratartalma. Ha közelebb van a levegő páratartalma a 100%-hoz, akkor tovább életben marad a kondenzcsík, ha kicsi a páratartalom, akkor gyorsan szétoszlik a csík. Érdemes megnézni a videón azt, hogy egy időpontban hosszú ideig megmaradt az összes csík, nemcsak egy gép csíkja, más esetben ugyanaz a géptipus gyorsan eloszló csíkot hagy maga után.

Kisgyerekkoromból még most is jól emlékszem arra, pedig néhány évtizede volt, hogy egy egésznapos katonai légielfogásos gyakorlat alatt, mivel olyan időjárás volt, a tiszta kék ég tele volt csíkozva, úgy mint, ahogy egy kétéves kisgyerek a füzetlapot szokta összekarikázni. Ezek a csíkok egész nap ott maradtak és egyre sűrűbben voltak. Egész nap hangrobbanások zörgették az ablakokat (hatvanas évek).

Ez a videó egyszerűen anarchia keltés céljából készült. Kár vele foglalkozni, mintha nem is láttuk volna, így tudjuk elkerülni azt, hogy mások rossz közérzetet okozzanak nekünk.

Vannak közöttünk is ilyen álkörnyezetvédők, akik mindenben az összeesküvést keresik. Például egyszer elmentem egy lakossági fórumra, amit a repülőtér szervezett, hogy meghallgassa a lakosság véleményét, panaszát. Ott mindjárt felszólalt egy ilyen hölgy is, aki egy félóráig szónokolt a repülés környezetre veszélyességéről, nem tudták a szervezők lelőni sem. A legviccesebb az a kijelentése volt, hogy XY kertjében, amely a repülők útvonala alatt van, az egyik almafa közepe nem hozott termést, sőt a levelek is lebarnultak, pedig a fa külső peremén ép levelek és termés volt található. Ez is azt mutatja, hogy csakis a repülők fölülről árthattak a fának.. Ha már nem járatos egy tanárnő a kertészkedésben legalább hallgassa Bálint gazda műsorát a rádióban és akkor megtudhatta volna, hogy milyen általánosan előforduló dolog történt a fával, egyszerűen a sűrűre hagyott ágak gombafertőzést kaptak, a fa szélein, a jobban szellőző külső részeken a gomba nem tudott ártani. Számtalan ehhez hasonló, szerinte perdöntő bizonyítékkal jött elő.

Úgyhogy csínján az ilyen videókkal, kijelentésekkel.

Válasz

B Klári üzente 13 éve

Hát...épp azért beszélünk erről a témáról, mert sokunkat érdekel-zavar- nyugtalanít.
Aki megnyugtató választ kap valahonnan, örömmel vesszük legyen akár cáfolat megfelelő tényekkel alátámasztva, akár annak bebizonyítása és részletezése, hogy mi is történik, mi célból és mi a következménye számunkra.

Annyi biztos, hogy ez nem hazai ügy, mivel az a légköri zóna, ahol a felhők elterjesztésre kerülnek, az országos légtér felett helyezkedik el. Így talán EU-s ügy, de inkább nemzetközi. Nem tudom, ki lehet a gazdája. És te?

Válasz

Farkas László üzente 13 éve

Ez baromság

Válasz

Kiska Edéné üzente 13 éve

Egyetlen nemzetnek sincs légvédelme?Miért tűrik,hogy ilyen pusztítást vigyenek végbe!

Válasz

Kiska Edéné üzente 13 éve

Végre már hallani lehet róla itt is! Egész nyáron be volt csíkozva az ég,ezért volt ilyen csapadékos a nyár! Ezek a rohadt zsidók tönkre teszik az embereket!Valaki illetékes szólhatna már a miniszter elnöknek,hogy tegyen sürgősen ellene!Még most is permeteznek,a talaj már nem bírja elszívni a vizet a rengeteg csapadék miatt.Állandó összefüggő felhőréteg van az égen,napot csak elvétve lehet látni.

Válasz